Natalia brengt voorsmaakje WK-lied

Natalia heeft samen met de luisteraars van Qmusic een WK-lied gemaakt. Het kreeg de titel ‘Hear That Sound’. Tijdens de ochtendshow op Qmusic was al een kort stukje te horen.

Natalia was meteen enthousiast toen ze hoorde dat Qmusic op zoek was naar een nieuw WK-lied. “België is een verdeeld land, maar sport en muziek hebben de kracht om te verenigen. Mijn droom is dat deze song dat ook doet.”

Tijdens de ochtendshow op Qmusic was al een kort stukje te horen, maar het nummer is nog niet volledig klaar. Om het nummer helemaal compleet te maken heeft de zangeres nog hulp nodig van enkele Qmusic-luisteraars die inspringen als ‘supporter-backing vocals’.

We Are The Champions
Wie deel wil uitmaken van het WK-nummer kan een video van zichzelf opsturen via de Q-app. Het enige wat je moet doen om kans te maken is het nummer van ‘We Are The Champions’ van Queen zingen.

Oorspronkelijk zou de Brusselse rapper Damso het WK-lied maken, maar de rapper kwam in opspraak door zijn vrouwonvriendelijke teksten. De voetbalbond besliste uiteindelijk om de samenwerking met hem stop te zetten.

Bekijk het volledige fragment hieronder: