Breckx en Verhulst stevig op de vuist

Heel wat testosteron, zweetdruppels en zelfs wat bloed. Gisteren namen zes BV’s het tegen elkaar op in de boksring. Dat deden ze voor de start van de nieuwe mannenzender CAZ op zaterdag 1 oktober. En of het er hevig aan toe ging. VTM NIEUWS kon de wedstrijden volgen en geeft nu al een voorsmaakje.

VTM-sportanker Maarten Breckx nam het op tegen Viktor Verhulst, zoon van Gert. Guga Baúl van Tegen de Sterren Op kroop in de ring tegen Thuis-hunk Bill Barberis, en Olga Leyers ging in de clinch met ex-K3 Josje Huisman. 

Josje vs Olga
Ook Josje Huisman ging en Olga Leyers gingen stevig in de clinch. Het ex-K3'tje was zeer goed voorbereid en ook de dochter van Jan Leyers wist van wanten. Rake slagen langs beide kanten waren het resultaat. Na de kamp waren de beide dames ook zichtbaar doodop.

De zes bekende koppen kregen stevig op hun kop tijdens het groot boksspektakel voor de start van de nieuwe mannenzender CAZ. Ze stapten in de arena met één doel voor ogen: winnen! Wie uiteindelijk won, zie je nu zaterdag op 1 oktober bij de start van CAZ.

Tijdens het middagnieuws gisteren was Maarten Breckx alvast overtuigd van zijn winst:

Bekijk ook: